Наскоро завършилите колеж се провалят на интервюта за работа, според ново проучване.

...
Наскоро завършилите колеж се провалят на интервюта за работа, според ново проучване.
Коментари Харесай

Завършилите поколение Z се провалят на интервюта за работа, като се борят да намерят позиции на пълен работен ден: проучване

Наскоро завършилите колеж се провалят на изявленията за работа, съгласно ново изследване.

Неуспехите в развиването заради разнообразни фактори наподобява забавят информационните умения измежду приключилите Gen Z — и работодателите обръщат внимание.

В изследване от декември 2023 година основаната в Ню Джърси изследователска група Intelligent интервюира 800 мениджъри, шефове и ръководители в Съединени американски щати, които вземат участие в наемането на работа.

Респондентите оповестяват, че претендентите от потомство Z се затрудняват да уловят професионални знаци, което кара 39% от работодателите да избират наемането на по-възрастни претенденти.

Около 60% от работодателите споделиха, че са подготвени да предложат повече преимущества и да заплащат по-високи заплати, с цел да привлекат по-възрастни служащи, вместо неотдавна приключили.

Поради същата причина 48% от работодателите оферират отдалечени или хибридни позиции на по-възрастни чиновници, а 46% са подготвени да наемат свръхквалифицирани претенденти, съгласно новото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР